V. 37 + 3

Den börjar närma sig nu, dagen då vi kommer att få träffa Leon. För visst kommer det väl att vara en Leon? Vad förvånade vi ska bli om det kommer ut en liten flicka.

När vi gjorde KUB-testet i v. 14+ så trodde bm att det var en liten flicka som fanns där i min mage. "Men gå nu inte hem och måla babyrummet rosa, för jag tänker inte komma hem till er och måla om det ifall att det visar sig bli en pojke!" sa hon med ett skratt. Det är svårt att så tidigt se vad det blir för kön på barnet, vilket bm underströk. Men det såg ju verkligen ut som en flicka, bm pekade på två ljusa strimmor som talade för det. 

I fyra veckor gick vi och byggde upp föreställningen om Evilyn i magen. Så kom dagen för RUL i v18. "En flicka? Näej, det är det inte..." sa en annan bm och pekade på beviset. Och visst var det svårt att förneka den tydliga pungen och snoppen som visade sig på skärmen i det mörka rummet. En pojke. 

Vad han skulle heta var inte lika självklart som Evilyn om det blivit en flicka.
En lista gjordes med namn som William, Theo, Theodor, Sheldon, Helmer, Wilhelm, Alex, Melker och så Leon. Vi fastnade ganska snabbt för Leon - som han nu fått heta i över fyra månader. Det klingar dessutom fint med hans bröders namn, Elliot och Cian.

Jag längtar så mycket efter honom, vår lilla Leon.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0